Kenniscentrum Techniek

Afscheidsseminar Willem Verbaan Presentatie 'Beter Beheer met BIM'

17 feb 2014 16:45

Op woensdag 12 maart vindt het seminar plaats ter gelegenheid van het officiƫle afscheid van Willem Verbaan als lector Vastgoedeconomie van de Hogeschool van Amsterdam.

De sprekers tijdens dit seminar zijn:

> Jack de Leeuw, directeur SBRCURnet en mede grondlegger van de Bouwcampus. Hij spreekt over innovatieprocessen in de bouw, en de betekenis van het HBO hierbij.
> Ben Spiering, manager Corporate Innovatieprogramma Rijkswaterstaat en projectdirecteur Brouwersdam over "Samen, Sneller, Slimmer, ook in infrastructuur."
> Sander Sieswerda, directeur Iter Fidelis/Oxand Group brengt het belang van informatiemanagement bij grote, complexe projecten aan de orde.

Aansluitend vindt de presentatie plaats van het boek 'Beter Beheer met BIM', het resultaat van het RAAK-onderzoek Bimming Business. Het seminar wordt afgesloten met de afscheidsrede van Willem Verbaan die in het teken staat van interessante innovaties die in de wereld van de gebouwde omgeving plaatsvinden. Na afloop bent u van harte uitgenodigd voor de borrel.

HET PROGRAMMA

14:30 uur Inloop
15:00 uur - 17:00 uur Sprekers, boekpresentatie en afscheidsrede
17:00 uur Borrel