Kenniscentrum Techniek

Themadag Forensisch Onderzoek

14 okt 2013 17:17
Op woensdag 6 november organiseert de opleiding FO (Hogeschool van Amsterdam) in samenwerking met het lectoraat Forensisch Onderzoek (Hogeschool van Amsterdam / Politieacademie) en ForensicPlaza voor de zesde keer een landelijke themadag voor alle partners in het opsporingsproces. Deze dag zal onder andere bestaan uit lezingen, door experts, over verschillende aspecten van "informatiedeling: invloed op besluitvorming in de opsporing". Daarnaast wordt de huidige visie van de vierdejaars studenten FO, per team, gepresenteerd door middel van een poster tijdens de interactieve postersessies. De posters zijn de eindproducten van een op relevante casuïstiek gebaseerd project.

We stellen de inbreng en aanwezigheid van mensen uit de beroepsomgeving zeer op prijs. Om deze reden willen we geïnteresseerde personen uit het werkveld van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij de themadag. De goed gevulde dag begint met koffie, wordt onderbroken door een lunch en sluit af met een gezellig hapje en drankje met de 4de jaars studenten en de alumni van de opleiding.

Aangezien we graag willen weten hoeveel mensen deze themadag willen bijwonen, zouden we het zeer op prijs stellen indien u voor 16 oktober wilt doorgeven of en met hoeveel personen we u bij de themadag mogen verwelkomen.

Voor het doorgeven van uw aanwezigheid en voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Anneke Koster ( a.koster@hva.nl ) of Brenda Hendriks ( b.i.hendriks@hva.nl ), docenten FO en gastvrouwen bij de themadag.