Kenniscentrum Techniek

CLEANTalks 2013 inspirerend!

8 jul 2013 14:22

Op donderdag 4 juli streden 10 studenten om de CLEANTalk Award 2013. De studenten gaven een pitch over de werkzaamheden en resultaten van hun afstuderen/stage van hun onderzoek dat gekoppeld is aan het CleanTech onderzoeksprogramma. De presentaties zijn geïnspireerd op de TEDtalks. De pitches waren heel divers: van het gebruik van de elektrische oplaadpunten in Amsterdam tot een Urban Farm gericht op acceptatie van consumenten. Opvallend was dat de 10 studenten stuk voor stuk vol enthousiasme en overtuiging hun verhaal presenteerden. Jorden van der Hoogt (3 e jaars student Engineering, Design and Innovation) heeft de award gewonnen. De jury gaf aan dat zijn pitch over een nieuw biomateriaal duidelijk was en dat het 'waarom' van het onderzoek het sterkst naar voren kwam.

cleantalks2013