Kenniscentrum Techniek

23 januari 2014 Innovatielabmarkt

18 jun 2013 11:47
Op 23 januari 2014 presenteren studenten hun innovaties in het Innovatielab. Binnen het Innovatielab hebben tweedejaarsstudenten Engineering, Design & Innovation en E-Technology gewerkt aan opdrachten van externe opdrachtgevers. Benieuwd naar de uitkomst van deze projecten? En benieuwd naar wat een samenwerking met de HvA teweeg brengt? We nodigen u graag uit om op 23 januari een kijkje te nemen op de Innovatielab markt van de HvA.

Het Innovatielab is dé broedplek voor innovatie. Het is de plek waar studenten in multidisciplinaire teams onder begeleiding van een vakkundig docententeam werken aan innovatievraagstukken uit het bedrijfsleven.

Voor studenten betekent dit een eerste stap richting de beroepspraktijk. Voor bedrijven biedt deze plek extra kansen waar ze met hun innovatiebehoeften terecht kunnen. En voor het onderwijs is dit de kans om een effectievere brug te slaan tussen het onderwijs en het beroepenveld.

Informatie over het Innovatielab: www.hva.nl/innovatielab