Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

7-11-2013 Symposium PPON 25 jaar

1 nov 2013 14:52 | Centre for Applied Research in Education

Jubileumsymposium PPON: "Balans van het basisonderwijs" donderdag 7 november 2013, Musis Sacrum, Arnhem

Programma:

Opening

• Prof. dr. Jaap Scheerens, hoogleraar Onderwijsorganisatie & management, Universiteit Twente:

Over de betekenis van peilingsonderzoek

• Dr. Marian Hickendorff, universitair docent Methoden en technieken, Universiteit Leiden: Over de peilingen Rekenen-Wiskunde: wat vertellen de uitkomsten en wat kunnen de peilingsgegevens nog meer vertellen?
  • Prof. dr. Huub van den Bergh, hoogleraar Didactiek en toetsing van het taalvaardigheidsonderwijs, Universiteit Utrecht: Over de peilingen Nederlandse taal
  • Prof. dr. Ron Oostdam, hoogleraar Onderwijsleerprocessen Universiteit van Amsterdam: Still going strong? Uitkomsten van de vierde peiling EIBO in toekomstig perspectief.
  • Drs. Jan van Weerden, Projectleider PPON:

Aspecten van 25 jaar PPON

• Drs. Jan Wiegers, Raad van Bestuur Cito:

Overhandiging Brochure ´Balans van het basisonderwijs'

Klik hier voor de volledige uitnodiging CITO 25 jr