Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

Voorronde Research Award FOO 2015

Evenement

Ook dit jaar organiseert het Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding samen met Communicatie de Voorronde voor de Research Award 2015!

De research award is de HvA prijs voor het beste onderzoek door studenten en medewerkers

Het Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding nodigt medewerkers en studenten van HvA Onderwijs en Opvoeding van harte uit om deel te nemen aan de Research Award 2015.
Dit is een competitie waarin wordt gestreden om de titel:
onderzoeker van het jaar!

Natuurlijk kun je mooie prijzen winnen!

Kun jij in vier minuten je onderzoek presenteren en aan de jury uitleggen wat jouw onderzoek waardevol, leuk en interessant maakt? Meld je dan aan!
De presentaties worden door een deskundige jury beoordeeld en de winnaars gaan door naar de HvA-brede halve finale op donderdag 27 oktober van 13.00 tot 16.00.

De voorronde van onze faculteit vindt plaats op:
dinsdag 6 oktober 2015 van 15.30 tot 17.30 uur in KSH 09A10.

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan tot en met 15 september 2015 via m.pit2@hva.nl.

We wachten in spanning jullie reacties af!!!

Geen onderzoek? Kom dan je collega‚Äôs of medestudenten aanmoedigen op  6 oktober aanstaande!

Aanmelden publiek Voorronde Research Award FOO 2015

Gepubliceerd door  Centre for Applied Research in Education 27 januari 2016