Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

De student aan het woord.

Rapport

Studenten uit de propedeutische fase van 6 pabo's kregen aan de hand van het invullen van een vragenlijst de gelegenheid hun mening te geven over studiebegeleiding, de aanpak van de studiebegeleider/ster en de belemmeringen die de studenten ervaren tijdens hun studie en de aandacht van de studiebegeleider/ster daarvoor. Tenslotte gaven de studenten aan wat hun achtergrondkenmerken zijn. De resultaten, conclusies en aanbevelingen zijn per pabo in een rapport verwerkt. Deze kunt u hiernaast downloaden.

Referentie

Warger, A. (2010). De student aan het woord. Hoe kijken PABOstudenten aan tegen studiebegeleiding in de propedeutische fase van hun opleiding. Amsterdam: VU / HvA DOO .

Gepubliceerd door  Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding 17 april 2012