Hogeschool van Amsterdam

Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding

In plaats van toespraken… in gesprek met …

Afscheidsmiddag Wietske Miedema

Evenement

Uitnodiging voor de afscheidsmiddag van Wietske Miedema van de HVA op 30 september 2015 15.00 uur in de Kohnstammzaal, 9de verdieping Kohnstammhuis.

Logo

Wietske Miedema is begonnen te werken in het onderwijs bij de vakgroep onderwijskunde van de UvA, daarna volgden Instituut voor lerarenopleiding (ILO), tweede- en eerstegraadslerarenopleiding HvA, Centrum voor Nascholing (CNA), Nederlands Schoolleiders-opleiding (NSO). Overal was ze een betrokken medewerker met een grote belangstelling voor didactische vraagstukken. Ja, betrokken bij de docent voor de klas en bij de leerlingen, maar ook bij de schoolleider. Bij de mensen in de praktijk. Daar lag haar hart en daarvoor wilde ze zich dienstbaar maken. Steeds bleef ze zoeken naar nieuwe ideeën en oplossingen om de problemen die ze tegenkwam aan te pakken.

 

Nu komt er een einde aan haar betrekking bij de HVA en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar we willen er ook geen middag met toespraken van maken. Vooral niet omdat Wietske dan zelf niet zou komen.

 

In plaats van toespraken gaan we een middag met Wietske in gesprek. Dat doen we door uit verschillende perioden van haar loopbaan een onderwerp te kiezen en daar een (oud)collega te vragen met haar in gesprek te gaan.

 

Programma:

14.30 uur             Inloop met thee en koffie
15.00 uur             In gesprek met…                            
16.00 uur             In plaats van toespraken
16.30 uur             Borrel

 

Wij hopen je te zien op 30 september.

Gepubliceerd door  Kenniscentrum Onderwijs en Opvoeding 9 september 2015