Hogeschool van Amsterdam

Kenniscentrum Bewegen, Sport en Voeding

Algemene cursusvoorwaarden

Kenniscentrum BSV

Verkoopvoorwaarden

De verkoopvoorwaarden (inclusief annuleringsvoorwaarden) vindt u door de link onderaan deze pagina aan te klikken. Samengevat heeft u 14 dagen bedenktijd vanaf de datum dat u zich heeft aangemeld. In deze periode kunt u zich kosteloos afmelden door middel van een e-mail aan kc-bsv@hva.nl met daaraan gehecht een volledig ingevuld herroepingsformulier. Na de 14 dagen bedenktijd zullen er kosten worden gerekend bij annulering die, afhankelijk van het tijdstip van annulering, uiteenlopen van €50,- administratiekosten tot 100% van het cursusbedrag. De details hierover kunt u lezen in de verkoopvoorwaarden.

Certificaat 

Na afloop van de cursus ontvangen alle cursisten een bewijs van deelname. Om voor dit certificaat in aanmerking te komen, dient u 80% van de cursustijd aanwezig te zijn en het inschrijfgeld te hebben voldaan. Met het oog op de tenaamstelling van het certificaat vragen wij u bij inschrijving om een kopie van uw identiteitsbewijs.  

Klachtenregeling 

Wij stellen onze klanten graag tevreden. Onverhoopte klachten over een cursus uit ons aanbod nemen we daarom uiterst serieus. Klachten kunt u melden bij Nellie Kloeze,  kc-bsv@hva.nl; tel.: 020 595 3446.   

Regeling Bescherming Persoonsgegevens 

Kenniscentrum BSV werkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit houdt in dat persoonlijke gegevens van cursisten niet zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Voor meer informatie over persoonsgegevens en privacybeleid, zie College Bescherming Persoonsgegevens

Locatie 

Tenzij anders vermeld, vinden de cursussen plaats op de Hogeschool van Amsterdam, Dr. Meurerlaan 8 in Amsterdam.

 

Gepubliceerd door  Kenniscentrum Bewegen, Sport en Voeding 13 juni 2017