Kenniscentrum Bewegen, Sport en Voeding

Opening TAA groot succes

3 nov 2014 15:04 | Faculteit Bewegen, Sport en Voeding

Onder het toeziend oog van zo’n 100 belangstellenden hebben Huib de Jong (Rector HvA) en Jacomine Ravensbergen (voorzitter Domein Bewegen, Sport en voeding) samen met TAA coördinator Dennis van Vlaanderen de Topsport Academie Amsterdam feestelijk geopend.

Cees Vervoorn (Lector Topsport en Onderwijs) leidde het openingsprogramma.  Naast de bestuurders, kwamen ook de topsporters aan het woord. Zowel live op het podium, als via de gepresenteerde TAA film. Manager Charles Urbanus overhandigde, uit naam van TAA partner Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO),  een groepsfoto van alle CTO sporters met daarop de vele HvA studentsporters.

Na mooie voorbeelden van de topsporters, de uiteenzetting van het beleid en de  steun vanuit het management, werd de TAA website gelanceerd. Tot slot werd de “ TAArt” aangesneden en gezamenlijke geproost met bubbels. De middag eindigde met een smakelijke borrel.