Kenniscentrum Bewegen, Sport en Voeding

Gympedia

Cursus

Wil je als gymdocent gebruik gaan maken van de gratis digitale methode bewegingsonderwijs Gympedia? Volg dan deze cursus van drie dagdelen. Na afloop ken je alle ins en outs van deze mooie methode en kan jouw school aan de slag met Gympedia!

Gympedia

Wat is Gympedia precies?

Gympedia is een gratis digitale methode bewegingsonderwijs die offline te gebruiken is en die werkt op de iPAD (bij voorkeur 32 GB). Gympedia bestaat nu al uit 71 leerlijnkaarten en 88 leskaarten, waarin motorisch leren en Speelgedrag zijn geïntegreerd. Als gymdocent kun je gebruik maken van een voorgeprogrammeerde digitale jaarplanning óf een eigen digitale jaarplanning maken. Gympedia biedt een compleet accommodatieplan voor alle beweegruimten (speellokaal, gymzaal en beweegplein), digitale materiaallijsten en een digitaal LeerlingVolgSysteem.

Gepubliceerd door  Kenniscentrum Bewegen, Sport en Voeding 24 september 2015