Cursusaanbod voor professionals

Ontdek jouw mogelijkheden. Met deeltijd kom je verder.

Een vierjarige deeltijdopleiding is voor jou geen optie? Toch een nieuwe professionele richting in slaan of je positie op de arbeidsmarkt versterken? Kies voor een cursus.

Ontwikkelen binnen je vakgebied en investeren in je toekomst? Het volgen van een cursus is een ideale manier om je waarde voor een organisatie te vergroten. Verdiep of verbreed je kennis en vaardigheden, schrijf je in voor een HvA-cursus.

Cursusaanbod

Er is een groot aanbod cursussen van 20 weken op het gebied van Finance, Marketing of Management. Zo kun je een cursus Marketing, Communicatie, Projectmanagement, Financial Management & Management Accounting of een cursus Sales, Inkoop en Logistiek volgen. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Meer informatie? Klik op de cursus van jouw interesse en schrijf je in (vol = vol) of bekijk het volledige cursusaanbod.

Finance

Management & Organisatie

Marketingcommunicatie

Deeltijd bachelorstudies

Start je in februari liever met een deeltijd bachelorstudie? Lees meer over de economische deeltijdopleidingen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 15 maart 2017