Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

Over FLOOR

Debatten bijwonen, symposia of voorstellingen bezoeken, naar een presentatie of lezing luisteren, een film bekijken of meedoen met een workshop: bij debatcentrum FLOOR van de Hogeschool van Amsterdam kan het allemaal.

Ontmoet, inspireer en leer

Debatcentrum FLOOR biedt ruimte voor kennis delen, ontmoetingen tussen studenten, docenten, deskundigen en de stad Amsterdam. FLOOR is onderdeel van de Bibliotheek UvA-HvA. Op een laagdrempelige manier worden onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en culturele – en maatschappelijke organisaties bij elkaar gebracht. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar. Dat is het doel van FLOOR.

Een evenement organiseren met FLOOR 

Iedereen die bij de HvA werkt of studeert kan bij FLOOR terecht om een programma voor te leggen en te bespreken of het in aanmerking komt voor uitvoering. Organisaties van buiten de HvA die op de één of andere manier betrokken zijn bij projecten of samenwerkingsverbanden met de HvA zijn ook welkom om hun ideeën te bespreken en eventueel uit te voeren. 

Bij een samenwerking met FLOOR wordt het evenement  in ons programma opgenomen en bieden we in overleg diverse vormen van ondersteuning. Wij kunnen je van begin tot einde helpen met het opzetten van de activiteit die jij voor ogen hebt, of je alleen op bepaalde punten ondersteunen of adviseren. Of dat nu een bijeenkomst voor een select gezelschap of een groot evenement betreft.

Organiseer een event met FLOOR

Een ruimte boeken bij FLOOR

Evenementen en activiteiten van FLOOR kunnen overal plaatsvinden, maar meestal worden de eigen ruimtes gebruikt: de centrale hal en de broedplaatsen in het Kohnstammhuis en de FLOOR-zaal in het Wibauthuis, een sfeervolle plek voor onder meer lezingen, filmvertoningen en presentaties.

De locaties van FLOOR zijn in overleg ook te reserveren voor bijeenkomsten die niet in samenwerking met FLOOR worden georganiseerd.

Boek een ruimte van FLOOR

Gepubliceerd door  FLOOR 5 oktober 2016

Testimonials