FLOOR

Floor tipt: Going International 2018

Met Nicolette Kluijver

14 nov 2018 12:42 | FLOOR

Heb jij al eens gedacht aan een studie of stage in het buitenland? Laat ons jou enthousiast maken! Going International is hét event van de HvA om inspiratie en tools voor het buitenland op te doen!

Going International zal plaatsvinden op woensdag 21 november en is bedoeld om de studenten te inspireren en tools te geven voor een internationale ervaring! Die ervaring kan via een internationale stage of een exchange in het buitenland. Het kan ook hier in Nederland door bijvoorbeeld een stage bij een internationaal bedrijf of via vrijwilligerswerk in een internationale context.

Kom jij luisteren naar het inspirerende verhaal van Nicolette Kluijver over haar buitenlandse avonturen? Wil je leuke workshops volgen en studenten met buitenlandervaring ontmoeten?

Check de website: hva.nl/goinginternational en meld je aan voor Going International 2018!