FLOOR

FLOOR TIPT: WAAR GAAT VERTROUWEN OVER? MET BART NOOTEBOOM

Woensdag 28 maart. 16:00 tot 19:00 uur, 01B05/01B07, Wibauthuis

15 mrt 2018 12:41 | FLOOR

De voorjaarslezing van HvA United staat weer voor de deur met dit keer als thema: VERTROUWEN. Bij veel mensen lijkt vertrouwen een snaar te raken maar de vraag is wel: Wat bedoelen we er precies mee? Omdat het zo een breed begrip is ligt spraakverwarring op de loer.

Na een korte verheldering van het begrip VERTROUWEN gaan we nader in op de vragen die jou op deze gebieden bezighouden.

Vraag aan jou!

In welke van de drie genoemde aspecten van vertrouwen ben jij het meest geïnteresseerd en welke vraag of vragen wil jij hierover bespreken?
1.Vertrouwen in individuen. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de  opvoeding van onze (klein)kinderen, op een huwelijksrelatie of op vriendschap.
2. Bij vertrouwen in organisaties kunnen we denken aan het vertrouwen dat een leidinggevenden heeft in zijn medewerkers of vice versa, en vormen van toezicht.
3. Bij vertrouwen in de samenleving kunnen we denken aan het opkomend populisme; aan mensen die alle vertriouwen in de overheid zijn verloren.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk 24 maart 2018

Locatie Wibauthuis, Arenazaal (WBH 01B05 en WBH 01B17)
  Wibauthuis, Arenazaal (WBH 01B05 en WBH 01B17)

16.00 - 16.30 u Inloop
16.30 - 17.30 u In gesprek met Bart Nooteboom o.l.v. Peter Blok
17.30 - 18.30 u Napraten met een drankje om oude banden aan te halen en nieuwe te smeden.