FLOOR

Student in nood!

Kan een student nog rekenen op een betaalbare woning in Amsterdam?

Evenement

Maken studenten nog wel kans op een betaalbare woning in Amsterdam? Kan elke student die dat wil wonen in de stad, of is dat alleen voorbehouden aan diegenen die dat kunnen betalen? Hoeveel ben jij bereid te betalen voor een studentenwoning? En hoe ziet het studentenhuis van de toekomst eruit?

PROGRAMMA DONDERDAG 16 MEI 2019 | 17:00 - 18:00

Over die vragen gaat het gesprek Student in nood! dat FLOOR HvA organiseert samen met stadszender AT5.

Praat mee en laat je stem horen! Je kan in discussie met onder anderen Laurens Ivens, wethouder Wonen in Amsterdam en de ASVA studentenunie.

------
FLOOR is het debatcentrum van de Hogeschool van Amsterdam – een open culturele plek binnen de hogeschool voor lezingen, collegecafés, debat, documentaires en tentoonstellingen.

Gepubliceerd door  FLOOR 8 mei 2019