FLOOR

HvA Carrière Event 2018

Maak werk van je toekomst!

Evenement

Student of alumnus van de Hogeschool van Amsterdam en op zoek naar tips & tricks bij het vinden van de juiste baan? Kom op 13 april van 9:30 - 16:30 uur naar het HvA Carrière-Event bij FLOOR en maak werk van je toekomst! Met o.a. Q&A met special guest Ellie Lust, workshops, masterclasses, c.v. check, sollicitatiebrievencheck, LinkedIn fotograaf, loopbaancafé, styleadvies, en veel meer..Kom naar het jaarlijkse HvA Carrière-Event voor studenten en alumni op 13 april in het Kohnstammhuis. Deze dag draait alles om jou en je toekomst met o.a. tips & tricks om je te ondersteunen bij je zoektocht naar de perfecte (loop)baan.

HvA Carriere Event - Ellie Lust

HvA Carrière-event website

Speciaal voor het HvA Carrière-event 2018 hebben we een website gebouwd om je van alle informatie te voorzien! De website kan je zowel op je computer als op je telefoon openen. Op je telefoon kan je de website toevoegen als web-app. Onder het knopje “voeg toe als app” lees je hoe je dat moet doen.

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook het HvA Carrière-Event gratis.. Registreren voor het evenement doe je onder het knopje "aanmelden"!

Gepubliceerd door  FLOOR 5 april 2018