Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

HvA Verkiezingsdebat

Op wie stem jij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018?

Evenement

Gek genoeg zijn de gemeenteraadsverkiezingen een stuk minder populair dan de landelijke verkiezingen. Dat is vreemd, want je stem in de gemeenteraadsverkiezingen heeft waarschijnlijk veel meer invloed op je directe leefomgeving dan de landelijke verkiezingen. Daarom organiseert FLOOR op 13 maart het HvA Verkiezingsdebat.

Bron: ANP

Dinsdag 13 maart, 17:30 - 18:30 uur, Kohnstammzaal, Kohnstammhuis

Leven in een democratie is helaas niet voor iedereen een verworven recht in deze wereld. In Nederland doen we dat wel, maar maak jij eigenlijk wel gebruik van je stemrecht? In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. FLOOR heeft daarom de Amsterdamse politiek uitgenodigd om op de HvA te komen debatteren. Onder leiding van gespreksleider Lennart Booij gaan de lijsttrekkers van: D66 (Reinier van Dantzig), PvdA (Marjolein Moorman), VVD (Eric van der Burg), SP (Laurens Ivens), GroenLinks (Rutger Groot Wassink), Denk (Mourad Taimounti), CDA (Diederik Boomsma) en Forum voor Democratie (Annabel Nanninga) met elkaar in debat.

Zet 13 maart in je agenda, want dit wil je niet missen.

Programma

  • 17:00 Inloop
  • 17:30 Start
  • 19:00 einde

Let op dat het evenement in de Kohnstammzaal plaats vindt op de negende verdieping van het Kohnstammhuis!

 

Het event zit vol!

Het event is uitverkocht! Maar wees niet getreurd, er is ook een livestream. Meld je aan en wij sturen je een link zodat je het event gewoon vanaf je computer of telefoon kunt volgen. Dan hoef je dus niets te missen...

Gepubliceerd door  FLOOR 12 maart 2018