FLOOR

AMFI X H&M Studio Show

Modeshow van tweedejaars AMFI-studenten

Evenement

Op maandag 17 december presenteren de tweedejaars designstudenten van het Amsterdam Fashion Institute de AMFI X H&M Studio Show. Kom jij ook kijken!

Maandag 17 December 19:00 – 20:30 uur, Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4

ENGLISH VERSION BELOW

De AMFI X H&M Studio Show toont de visie van 51 tweedejaars Fashion & Design studenten van het Amsterdam Fashion Institute – AMFI – op mode, innovatie en duurzaamheid voor H&M. Sinds september 2018 hebben deze studenten zich verdiept in de wereld van H&M. Ze zijn uitgedaagd hun creativiteit, talent, skills en kritisch denkvermogen in te zetten om tot nieuwe vormen en ideeën te komen voor een van de H&M lijnen: H&M Ladies, H&M Men, Divided Girls en Divided Boys. Daarin staat innovatie, tijdgeest en duurzaamheid voorop. En nu, na maanden van onderzoeken, experimenteren en ontwerpen zijn zij klaar om hun conclusies te presenteren aan H&M en aan jou. De AMFI X H&M Studio Fashion Show toont daarom in 51 total looks de overtuiging van elke student.

Organisatie

De organisatie van de show ligt volledig in handen van de studenten, van lichtplan tot catwalk-opbouw en van techniek tot het regelen van alle modellen. De studenten dragen de show op aan hun tijdsgenoten, hun generatie.

• 19:00 uur: Deuren open
  • 19:30 uur: Start Show

Kom ook!

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook de AMFI X H&M Studio Show gratis. Meld je aan en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Monday 17 December 19:00 – 20:30 o’clock, Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4

The AMFI X H&M Studio Show presents the vision of 51 second year Fashion & Design students of the Amsterdam Fashion Institute – AMFI – on fashion, innovation and sustainability for H&M. Since September 2018 these students have immersed themselves in the world of H&M. They have been challenged to use their creativity, talents, skills and critical thinking to develop new forms and ideas for one of the H&M division lines: H&M Ladies, H&M. Men, Divided Girls and Divided Boys. In this innovation, zeitgeist and sustainability have been key. Now, after months of research, experimentation and design they are ready to present their conclusions to H&M and to you.the AMFI X H&M Studio Fashion show will showcase 51 total looks representing the vision of each student.

Organization

The students are also in charge of the organization of the show, from light plan to catwalk design and from technical support to the booking of models. They dedicate the show to their contemporaries, their generation.

Programme

• 19:00 hrs: Doors open
  • 19:30 hrs: Start Show

Register

Like every other FLOOR event, access to the AMFI X H&M Studio Show is free. Register now and secure a seat.

Gepubliceerd door  FLOOR 30 november 2018