FLOOR

Food Forward

De toekomst van voeding op jouw bord

Evenement

Hoe kijken voedselbedrijven naar de nieuwe consument? Wordt er genoeg aandacht besteed aan lokale producten, gezondheid en duurzaamheid? En hoe zorgen zij ervoor dat voedsel Instagrammable en prachtig eruit komt te zien?

Zet jij regelmatig je eten op Instagram? Je bent niet de enige. Food is een onderdeel van onze lifestyle en identiteit. Naast de smaak moet het ook Instagrammable en prachtig zijn. Want social media speelt in onze leefwereld een belangrijke rol. Het is een beweging van iedereen, van hoog tot laag, van arm tot rijk.

Food Forward wordt in samenwerking met de opleiding Voeding en Diëtetiek georganiseerd.

Voedselindustrie

De voedselindustrie moet leren omdenken! Wat gebeurt er in de markt? Waar is de consument naar op zoek? En vooral wat de onderliggende drijfveren zijn. Kennis van en inzicht in de drijfveren van de huidige generatie consumenten zijn nodig om proactief te handelen en natuurlijk om de concurrentie voor te zijn.

Roze eten is hip!

Dát roze eten ineens hip is, dát we salades uit een potje eten, dát maaltijden plaats maken voor eetmomenten on the go kunnen we allemaal zien. De kernvraag is: waarom doen we dat? En hoe zal dit zich verder ontwikkelen? De trendwatcher Ariane van Mancius zal ons meer vertellen over de toekomst van ons eten.

Spreker

• Ariane van Mancius: studeerde in 1999 aan de Hogere Hotelschool in Maastricht af op het onderwerp foodtrends. Met haar bureau NowNewNext richt ze zich op food, beverage, packaging en hospitality adviezen en innovaties voor maar liefst vier kanalen, die in hun benadering sterk van elkaar verschillen: retail, airline, petrol en food service. Veel van haar innovaties vielen in de prijzen, en ze mag klinkende namen als KLM, Sligro, Shell Retail tot haar klantenkring rekenen. Ook is ze een veelgevraagd jurylid voor designcompetities.

Jouw gratis entree.

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook dit event gratis. Meld je aan en weet zeker dat je een plekje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 10 september 2018