FLOOR

FLOOR tipt: ZO!Meetup

Evenement

Vorig jaar was de eerste ZO!Meetup, een dag voor iedereen die zich betrokken voelt bij stadsdeel Zuidoost en zich daar actief voor wil inzetten. Bewoners, ondernemers, ambtenaren en mensen uit allerlei organisaties namen deel aan veertig workshops in het gebouw van de Hogeschool van Amsterdam aan de Fraijlemaborg 133. De opkomst was overweldigend. De positieve ontwikkeling die dit stadsdeel doormaakt was goed voelbaar.

In het feestjaar waarin we het vijftigjarig bestaan van de Bijlmer vieren, vindt er weer een ZO!Meetup plaats. Iedereen is van harte welkom om de dag bij te wonen.

Aanmelden

Deelname aan de ZO!Meetup is gratis! Graag laten weten of je komt, zodat ZO!Meetup weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dit kan door jezelf aan te melden via de site van Eventbrite.

Tijdens de ZO!Meetup vertellen bedrijven, onderzoekers, instellingen, bewoners en de gemeente in korte presentaties waar zij mee bezig zijn. Wat willen zij bereiken? Wat is daarvoor nodig? Hoe willen ze samenwerken? Met wie? Op welke manier? Luister, stel vragen en wie weet ga je samenwerken. De dag begint met een bijzondere opening. Daarna volgen de workshops en de dag wordt afgesloten met een gezamenlijke afsluiting en borrel.

Workshops

Je kunt tijdens de ZO!Meetup bepalen welke workshops je gaat volgen. Op deze website houden we zo actueel mogelijk bij welke workshops er aangeboden worden. Het programma kan tot het laatste moment nog wijzigen. Je kunt ook zelf een workshop geven. Voorwaarden zijn dat je iets doet om het leven is stadsdeel Zuidoost te verbeteren en dat je andere mensen daarbij wilt betrekken.

Contact

Als je belangstelling hebt om een workshop te geven, kun je dat laten weten via e-mail zomeetup@amsterdam.nl of telefonisch via Kim van den Berg 06 2899 4775. Na 27 augustus is Peter Vrieler telefonisch bereikbaar via 06 2319 8862.

Gepubliceerd door  FLOOR 28 augustus 2018