FLOOR

Research Meet-Up: Urban Education

Research Meet-Up over de effecten van toegepast onderzoek in de stad

Evenement

Tijdens de Research Meet-Ups staan de effecten en resultaten van de HvA onderzoeksprojecten in de praktijk centraal. Samen met betrokkenen uit de stad, onderzoekers, docenten en studenten bespreken we per speerpunt/thema wat de HvA-onderzoeken daadwerkelijk betekenen voor het dagelijks leven in Amsterdam.

Research Meet-Up

Donderdag 14 september, 16:30 - 18:00 uur, FLOOR-tribunes begane grond Kohnstammhuis

Het HvA onderzoeksspeerpunt Urban Education organiseert op donderdag 14 september een programma in de serie Research Meet-Ups bij FLOOR. Bij de Research Meet-Ups staan de effecten en resultaten van HvA onderzoeksprojecten in de praktijk centraal. Samen met en voor betrokkenen uit de stad, politici, onderzoekers, docenten en studenten bespreken we wat praktijkgericht onderzoek daadwerkelijk betekent voor het dagelijks leven in Amsterdam.

Kom je ook?

Zoals alle evenementen van FLOOR is ook dit event gratis. Meld je aan en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 18 juli 2017