Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

Brandende kwesties #10

Serie interactieve colleges vanuit het HvA kenniscentrum AKMI

Evenement

Maandelijks interactief college over een actueel maatschappelijk vraagstuk. Dit keer door Rick Kwekkeboom, lector Community Care.

Brandende kwesties: maandelijks college over actuele maatschappelijke issues door lectoren van het HvA kenniscentrum Armoede en Participatie.

Brandende Kwesties #10

Serie interactieve colleges vanuit het HvA kenniscentrum AKMI

Dinsdag 6 juni, 18.00 - 19.00 uur, FLOOR-tribunes centrale hal Kohnstammhuis

Het Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie (AKMI) van de HvA organiseert maandelijks een interactief college over een actueel maatschappelijk vraagstuk. Dit keer door Rick Kwekkeboom, lector Community Care.

Programma

17.30 uur: inloop
18.00 uur: start college
19.00 uur: netwerkborrel

Kom je ook?

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook de reeks Brandende Kwesties gratis. Meld je aan en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Over AKMI

AKMI maakt deel uit van de faculteit Maatschappij en Recht en voert praktijkgericht onderzoek uit dat bijdraagt aan verbetering en innovatie van de beroepspraktijk. De onderzoeken worden uitgevoerd binnen de negen lectoraten van de faculteit, elk met een eigen specialisme. Beluister ook de radiocolleges van Amsterdam FM en de Hogeschool van Amsterdam, waar academici, beleidsmakers, ervaringsdeskundigen, ondernemers en studenten in gesprek gaan over stadsvraagstukken.

Radiocolleges Amsterdam Leeft van AmsterdamFM

Gepubliceerd door  FLOOR 3 april 2017