FLOOR

Research Meet-Up: Urban Vitality

Zesdelige serie over de effecten van toegepast onderzoek in de stad

Evenement

Hoe blijf je gezond in de grote stad? Deze Research Meet-Up gaat over Urban Vitality. Wat praktijkgericht onderzoek voor het dagelijks leven in de stad betekent.

RM Urban Vitality

Research Meet-Up #6: Urban Vitality

Zesdelige serie over de effecten van toegepast onderzoek in de stad

Woensdag 31 mei, 16:30 - 18:00 uur, FLOOR-tribunes begane grond Kohnstammhuis

Urban Vitality organiseert op woensdag 31 mei (in de Vitaliteitsweek) een programma in de serie Research Meet-Ups bij FLOOR. Bij de Research Meet-Ups staan de effecten en resultaten van HvA onderzoeksprojecten in de praktijk centraal. Samen met en voor betrokkenen uit de stad, onderzoekers, docenten en studenten bespreken we wat praktijkgericht onderzoek daadwerkelijk betekent voor het dagelijks leven in Amsterdam.

Bewegen in Amsterdam

Iedereen wil vitaal zijn en blijven. Maar hoe doen we dat in de grote stad? En wat is de rol van de HvA met betrekking tot vitaliteit in Amsterdam? Vijf onderzoeksprojecten worden toegelicht en diverse experts praten met het publiek en met elkaar over bewegen en gezond blijven. De onderzoeken die aan bod komen zijn:

1.    Vitamine
2.    Fitbit-onderzoek
3.    Wheels
4.    Bambea (en vervolg)
5.    Mambo

KOM JE OOK?

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook de Research Meet-Up gratis. Meld je alvast aan en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 11 mei 2017