FLOOR

CollegeCafé: Auto's of Barbies

Hoe genderneutraal ben jij?

Evenement

Meisjes spelen met Barbies en jongens met auto's. Heel normaal... Of toch niet? Wat is de invloed van opvoeding en media op onze beeldvorming?

Auto's of Barbies

CollegeCafé: Auto's of Barbies

Openbaar college over genderneutraliteit

Dinsdag 16 mei, 17:00 - 18:30 uur,  Kohnstammzaal

Wat is de invloed van opvoeding en media op beeldvorming over mannen en vrouwen? Welke effecten hebben denkbeelden over wat ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’ is op ons gedrag en hoe werkt dat door op de arbeidsmarkt? Tijdens het CollegeCafé Auto’s of Barbies bespreken we deze vragen met diverse inspirerende gasten en kijken we naar mogelijkheden om gendergelijkheid te bevorderen.

Dit CollegeCafé is een initiatief van en wordt georganiseerd door studenten Toegepaste Psychologie en & Maatschappelijke Vorming.

KOM JE OOK?

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook het CollegeCafé gratis. Schrijf je alvast in en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 19 april 2017