Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

Conferentie Bruggen Bouwen

Studiesucces van mbo'ers in het hbo - Themamiddag

Evenement

UPDATE: Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De conferentie Bruggen Bouwen wordt een themamiddag vol inspiratie en verdieping voor iedereen die werkzaam is binnen het mbo of hbo. Wat zijn de succesfactoren bij een soepele overgang van mbo naar hbo? Kom meepraten tijdens deze middag.

Geen

Mbo'er in het hbo: hoe vergroot je het succes?

Tijdens deze themamiddag voor docenten, georganiseerd vanuit DMR, staat het (vergroten van) studiesucces van mbo'ers in het hbo centraal. Met interessante sprekers, experts en deskundigen, zoals onder meer Huib de Jong (rector van de HvA), keynote speaker  Louise Elffers (lector Beroepsonderwijs, specifiek doorstroom mbo-hbo) en Marian Kienhuis, lectoraat instroommanagement Saxion Hogeschool. Met Judith Peinemann, (finaliste mbo-docent van het jaar), Jordy van Tongeren (mbo uitblinker van het jaar) en Bas van Eerd (docent Nederlands en projectleider taalbeleid aan de HvA) en nog veel meer namen.

Uiteraard worden na afloop van de workshops succesvolle ex-mbo’ers geïnterviewd. Zij zijn immers ervaringsdeskundigen en weten als geen ander wat succesfactoren zijn om de overgang van mbo naar hbo zo soepel mogelijk te maken. 

Ten slotte wordt elke deelnemer van harte uitgenodigd te netwerken tijdens de borrel! 

Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

 

\
Gepubliceerd door  FLOOR 14 januari 2016