Hogeschool van Amsterdam

FLOOR

Talent @ HvA

Maak werk van je toekomst

Evenement

Student of afgestudeerd aan de HvA en op zoek naar tips & tricks bij het vinden van de juiste baan? Kom dan op 28 mei naar het Kohnstammhuis voor een vliegende start!

Talent @ HvA

Nog onzeker over het leven na je studie? Bij Talent @ HvA kun je jezelf helemaal klaar maken voor het succesvol vinden van een baan! We willen je op een praktische manier inspireren met workshops en informatie over jezelf presenteren, netwerken en solliciteren. Daarnaast  praten we je ook bij over inhoudelijke zaken, zoals de ideeën van politici, onderwijsprofessionals en het bedrijfsleven over jongerenwerkloosheid.

Het programma bestaat onder meer uit workshops, een carrièrestraat met informatie en consultmogelijkheden, een podium met presentaties van werkgevers over hun baanmogelijkheden en een podium met debatten tussen politici en sprekers over onderwijs en maatschappij.

Sander Dullaart zal aftrappen met een keynote speech over de maatschappij van morgen en welke mogelijkheden technologie biedt aan jongeren die op het punt staan de arbeidsmarkt te bestormen. Na deze dag ben jij er in ieder geval helemaal klaar voor!

Programma

12:30  

 Welkom en officiele opening geleid door Maarten de Wolff, met Sander Dullaart en Jump Movement

13:00   Start Talent Talks
13:30    Carrièrestraat, programma van workshops
16:30    Afsluiting
17:00  

 Borrel, DJ, Kanen bij de Campus

 

Programma workshops (inschrijven bij de aanmeldbalie):

Ronde 1, tijd 14.00-15.00:

 

Ronde 2, tijd 15.15-16.15:

  • Ken & Ben (tribune)

  • Elevator Pitch Edo van Santen (broedplaats)

  • Unique Star Methode (broedplaats)

  • Succes met LinkedIn (broedplaats)

  • 15.30-16.30: Mindfulness (broedplaats)

*Mocht de workshop volzitten dan kunnen studenten en alumni zich aanmelden voor een ander Carrière Coach Café met €5 korting (€20  ipv €25) op de volgende data: 18-6, 15-9, 15-10, 17-11 en 17-12. Mail naar  alumni@hva.nl ovv Carrière Coach Café.

 

Carrièrestraat en stands:

1.    CV Dokter
2.    Sollicitatiebrief Check door Dit Is Wijs
3.    Carriere Coach Café
4.    Make IT Work
5.    LinkedIn Check door Inwork
6.    Ken & Ben
7.    Image Consult door Natascha van der Zwaan
8.    LinkedIn Kiek
9.    StartUp Spreekuur
10.    Randstad
11.    Rabobank
12.    RAI
13.    Zoku 

 

Sander Dullaart

Sander Dullaart

 

Keynotespeech Sander Dullaart

Sander Dullaart (1971) is founder van de Member Get Member Company. 

Technologie verandert alles. En steeds sneller. Dat biedt enorme kansen voor de afgestudeerden van morgen- als je ze juiste stappen zet. Sander neemt je mee langs de belangrijkste ontwikkelingen en hun impact op de keuzes die je NU kan maken. Wat doen robots en zelfrijdende auto’s met de maatschappij? Wat is de toekomst van werk? Wordt het leuker? Waarschijnlijk! Neemt de Apple Watch de rol van je huisarts over? Ook waarschijnlijk!

Wat betekent dat voor onderwijs en opvoeding- bereidt het huidige scholingssysteem de volgende generatie wel effectief op voor wat er komen gaat? Hoe verdien je hier geld aan? Ondernemen of in dienst? En last but not least- hoe creëer je de technologie, hoe werkt die creativiteit en hoe manage je dat?

In een interactieve sessie neemt Sander je in een razend tempo mee naar de maatschappij van morgen en stelt je voor evenveel vragen als hij antwoorden geeft.

Gepubliceerd door  FLOOR 27 mei 2015