FLOOR

Knowledge Mile en Dopper streven naar eerste petflesvrije straat

22 mei 2017 10:31 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

De Knowledge Mile heeft samen met Dopper de ambitie om de eerste petflesvrije straat van Nederland te worden. Studenten, docenten en omwonenden presenteerden donderdag 11 mei hun ideeën om dit te bewerkstelligen.

Dopper heeft alle Knowledge Mile ondernemers, bewoners, studenten, docenten en bezoekers uitgedaagd om zich bij dit project aan te sluiten, om met elkaar een grotere impact te kunnen realiseren. Maar liefst zo'n 50 (master)studenten, docenten en andere wereldverbeteraars vertelden enthousiast over hun petvrije ambitie. Zou het heffen van statiegeld helpen of is het vooral een gedragsverandering?

'PET FREE'-campagne

Op de Dag van de Duurzaamheid (10 mei) is Dopper gestart met de 'PET FREE'-campagne. De bedoeling hiervan is organisaties aan zich te binden die ook de petfles in de ban willen doen. Lees hier meer over het project en de samenwerking met de Knowledge Mile.