FLOOR

De Man Door Europa

Evenement

In de theatervoorstelling "De Man Door Europa" neemt Lucas De Man zijn publiek met behulp van interviewfragmenten mee langs de belangrijkste inzichten en strijdpunten van de jonge generatie Europeanen die hij op zijn reis tegenkwam.

De Man door Europa

De Man Door Europa

Door theatermaker Lucas De Man

Vrijdag 22 april, 16:30-18:30, Kohnstammzaal

Voor zijn project  in Search of Europe reisde Lucas De Man deze zomer in 30 dagen naar 17 steden in 8 landen en interviewde meer dan 20 creators (creatieve professionals) die proberen de maatschappij waarin ze leven vorm te geven. Wat opviel is dat er een nieuwe generatie aan het opstaan is in Europa en dat zij klaar zijn om voor verandering te strijden. Geïnspireerd door deze reis maakte Lucas een theatraal reisverslag  De Man Door Europa.

In de pers

“Zelden meegemaakt dat een voorstelling zo’n actueel inzicht kon veroorzaken” – cultureelpersbureau.nl

“Interessant en amusant college van Lucas De Man” – scenes.nu

Speciale voorstelling op HvA

Op 22 april speelt Lucas De Man zijn theatervoorstelling speciaal voor HvA-studenten en -medewerkers en andere geïnteresseerden in het Kohnstammhuis. Je kunt de voorstelling gratis bezoeken.

Bekijk de trailer

Gepubliceerd door  FLOOR 22 april 2016