FLOOR

Poëziefestival 2016

Evenement

Een avond vol gedichten, van slam tot sonnet en van rap tot rijm. En alles wat daar tussen zit. Met workshops en optredens, met onder meer schrijver en dichter Ingmar Heytze.

HvA Poëziefestival

Van slam tot sonnet

Bij de HvA lerarenopleiding Nederlands wordt het vak ‘Poëzieanalyse en Poëzie in de School’ gegeven. Ter ondersteuning van dit blok wordt op gezamenlijk initiatief van de vakgroep Nederlands en FLOOR het eerste HvA Poëziefestival georganiseerd. De avond is niet alleen voor studenten die dit vak volgen maar toegankelijk voor iedereen die van poëzie houdt of er meer van wil weten.

Een avond vol gedichten, van slam tot sonnet en van rap tot rijm. En alles wat daar tussen zit. Met workshops en optredens, met onder meer schrijver en dichter Ingmar Heytze, Carmien Michels en Ted van Lieshout.

Schrijf je in voor het programma:

De avond wordt geleid door Aalt Prins, docent lerarenopleiding Nederlands. Na afloop is er een Q&A gevolgd door een borrel.

Gepubliceerd door  FLOOR 7 maart 2016