FLOOR

Kick-off Docent van het Jaar verkiezing

Welke docent(e) is dit jaar de grote HvA-favoriet?

Evenement

Ook dit jaar kun je op je favoriete docent stemmen. Kick-off met onder andere Howard Komproe!

Je komt ze iedere dag tegen op de HvA; docenten die keihard werken om studenten te helpen het beste uit zichzelf te halen. Zij verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden.

Kom naar de kick-off op 3 februari

Een verkiezing is natuurlijk niets zonder een kick-off en daarom nodigen wij studenten én docenten uit om de feestelijke start van de verkiezing bij te wonen.

Kom op woensdag 3 februari om 17:00 (inloop om 16:30) naar de centrale hal in het Kohnstammhuis voor een leuk programma als start van de verkiezingsperiode. Inspiratie voor docenten en studenten om er samen een mooie strijd van te maken. Met onder andere:

• De winnaar van vorig jaar, Charlie Mulholland;
  • een optreden van stand-up comedian Howard Komproe;
  • en een minidebat tussen HvA-rector Huib de jong, docent Fatima Mzallassi en twee studenten over goed docentschap.

Luuk Heezen is de gespreksleider en we sluiten af met een quiz en een borrel!

Stem op jouw favoriete docent

Studenten! Grijp je kans om je waardering voor uit te spreken en stem tussen 4 en 10 februari op jouw favoriete docent. Blijf op de hoogte van de verkiezing via de Facebookpagina. De HvA Docent van het Jaar wordt bekend gemaakt op de onderwijsconferentie op 7 april.

Gepubliceerd door  FLOOR 26 januari 2016