FLOOR

Kick Off FabCity!

Get into FabCity 28 januari

Evenement

Tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de EU verrijst op de kop van het Java-eiland de FabCity Campus. Honderden studenten, professionals en kunstenaars bouwen hier van april tot juni 2016 een zelfvoorzienende stad, waarin ze werken, wonen, creƫren, optreden, onderzoeken en oplossingen presenteren voor de hedendaagse, stedelijke vraagstukken. De kick-off is op 28 januari in het Kohnstammhuis. Meld je aan!

FabCity

Kop van Java

AANMELDEN KICK-OFF FABCITY

Op 28 januari vindt de kick-off van FabCity Campus plaats in de centrale hal van het Kohnstammhuis. Vanaf 17.30 tot 20.30 uur is er een mooi programma met aansluitend een borrel. Er is muziek, eten en drinken, en sprekers die ingaan op de thema's van de FabCity Campus. Kom  in de mood voor de FabCity Campus op 28 januari. We zien je graag!

PROGRAMMA

Klik op de link voor meer informatie over het totale programma van FabCity 2016.

Gepubliceerd door  FLOOR 19 januari 2016