FLOOR

Kick-off Weesperzijde Film Festival bij FLOOR met de film Gluckauf

Na de film een gesprek en Q&A met de producenten van de film

Evenement

De Nederlandse succesfilm Gluckauf is een sociaal drama over de verstikkende liefde tussen een vader en een zoon, die zich als moderne outlaws staande proberen te houden in het verarmde Limburg van nu. De film heeft al diverse internationale prijzen gewonnen en is genomineerd voor 10 Gouden Kalveren!

Gluckauf

Het Programma

Het programma is in de FLOOR-zaal op de 2e verdieping in het Wibauthuis (02A30). Zowel HvA studenten en medewerkers als andere belangstellenden zijn welkom op deze kick-off.

15.30     Inloop
16.00     Start film
17.45     Nagesprek en Q&A met de producenten: Joram Willink en Piet-Harm Sterk van Bind
18.15     Einde en welkom op de Openingsborrel Weesperzijde Film Festival in het Volkshotel

Weesperzijde Film Festival

Het Weesperzijde Film Festival bestaat sinds 2009 en wordt elk oneven jaar georganiseerd. Nederlandse filmmakers tonen hun werk en worden geïnterviewd tijdens talkshows. In oktober 2013 is het festival uitgebreid tot 3 dagen, met o.a. het ‘chambres d’amis’ programma, waarbij het publiek bij de makers thuis hun films kan zien. FLOOR heeft dit jaar de eer om een preview/ kick-off voor studenten te verzorgen.

Gepubliceerd door  FLOOR 8 oktober 2015