Proeverij Urban Education

Evenement

Het opvoeden van en het les geven aan kinderen en jongeren in een stad als Amsterdam is niet altijd eenvoudig. Deze complexe, rijke en uitdagende grootstedelijke omgeving is de inspiratiebron voor het speerpunt Urban Education. Woensdagmiddag 17 april staat geheel in het teken van die ontwikkeling met pitches, presentaties en uitwisseling van gedachtes.

De proeverij Urban Uducation wordt dit jaar op woensdag 17 april gehouden in de Voormalige Stadstimmertuin Amsterdam 4-6 van 15.00 - 18.00 (1018 ET). Stephan van Duin (The Online Scientist) zal het programma leiden. Je krijgt een kijkje in de keuken van een rijk programma aan projecten die zich richten op Urban Education. Er is tijdens de borrel en culinaire proeverij voldoende ruimte voor kennisuitwisseling met collega's uit het beroepsveld.

Meer informatie over het programma vind je op website van de Proeverij Urban Education.

Inschrijven voor de Proeverij Urban Education kan via deze link.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 26 maart 2019