Hogeschool van Amsterdam

Save the date

17 okt 2018 10:26 | Faculteit Gezondheid

Deze werkveld activiteiten staan de komende periode op de agenda.

Open Dag opleiding Oefentherapie: zaterdag 3 november 10.00-14.00 uur

Voor wie? Studiekiezers

Op de open dag van de HvA kunnen studiekiezers sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes en presentaties bezoeken en deelnemen aan een proefles. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om vragen te beantwoorden. De komende Open Dag wordt de opleiding Oefentherapie op twee HvA-locaties gepromoot: Faculteit Gezondheid & Faculteit Bewegen, Sport en Voeding. Aanmelden en meer informatie via deze link: http://www.hva.nl/onderwijs/studiekeuze/open-dagen/open-dag.html

Seminar Oefentherapie in Beweging!: maandag 14 januari

Voor wie? Stagebegeleiders, werkveldpartners, alumni en studenten.

Tijdens het seminar Oefentherapie in Beweging wordt u meegenomen in de ontwikkelingen die gaande zijn in opleiding en beroep. Eén van de nieuwe afstudeerrichtingen van de opleiding Oefentherapie staat centraal. U maakt kennis met de Communities of Practice van deze afstudeerrichting. Opbrengsten van stages en onderzoek worden gedeeld.

Heeft u vragen over het seminar? Stuur een mail naar: alumni.oefentherapie@hva.nl

Stagebegeleiderscursus: maandag 4 maart & maandag 25 maart 

Voor wie? Nieuwe en ervaren stagebegeleiders.

Het kunnen begeleiden van (aankomende) collega's is voor een paramedische zorgprofessional een vast onderdeel in het kwaliteitsregister. Wilt u uw competenties op dit vlak vergroten en verder ontwikkelen, meld u dan aan voor deze stagebegeleiderscursus. Na afloop bent u in staat om een stagiair of collega met een leervraag beter te coachen.

Heeft u vragen over de stagebegeleiderscursus? Stuur een mail naar:  stagecoordinatie.oefentherapie@hva.nl