Inspirerende lezing en workshops tijdens drukke alumni avond

8 nov 2018 10:12 | Faculteit Gezondheid

Afgelopen dinsdag 30 oktober 2018 heeft alumni netwerk Actus in samenwerking met de opleiding Ergotherapie een inspirerende alumni avond georganiseerd.

Professional in the lead Ton Satink

Dr. Ton Satink startte de avond met een lezing getiteld ‘Zelfmanagement; the power of doing’. Hierna splitste de groep zich op over 4 workshops. De onderwerpen die aan bod kwamen waren Oplossingsgericht werken binnen de ergotherapie (Gesa Döringer), (samen-)werken binnen en met de WMO (Odilia van den Aakster en Timo van der Veen), Questionnaire Occupational Performance (Chris van der Molen) en een verdiepende discussie met Ton Satink over het onderwerp zelfmanagement.

De avond werd afgesloten met een gezellige (netwerk-)borrel.

Wij willen graag alle sprekers en aanwezigen bedanken voor hun aanwezigheid. De plannen zijn om begin 2019 een activiteit te organiseren met meer diepgang op één onderwerp. We houden jullie op de hoogte!

Bekijk hier de professional in the lead lezing door dr. Ton Satink over Zelfmanagement: the power of doing.