Hogeschool van Amsterdam

CAMPAGNEWEEK NSE

9 feb 2018 10:18 | Faculteit Gezondheid

De campagne voor de Nationale Studenten enquête (NSE) is op dinsdag 6 februari bij de faculteit Gezondheid van start gegaan. Zo werden de studenten tijdens de campagnedagen op 6 en 8 februari verwelkomd met een kop koffie of thee en een croissant en wordt door de opleidingen in de lessen aandacht besteed aan de enquête. Gezondheid ging de campagneweek in met de hoogste HvA-respons van 16,7%.

Met de campagne in de hal van de faculteit worden de studenten van de verschillende opleidingen aangesproken en op de enquête gewezen. Door het invullen van de enquête geven de studenten feedback op hun opleiding en de Hogeschool van Amsterdam. Hoe denken studenten bijvoorbeeld over hun docenten, de studieroosters, inhoud van de opleiding en de faciliteiten? Er kan worden deelgenomen tot 11 maart.

NSE campagne 2018 1

Studenten kunnen tijdens de campagne hun tip en top voor hun opleiding op een poster schrijven.

Er wordt gestreefd naar een representatieve respons van 40% of meer zodat onze gegevens weer bruikbaar zijn na de NSE-uitslag in mei. De opleidingen blijven de komende weken de NSE-film tonen in de lessen. De campagne wordt afgesloten op dinsdag 6 maart.