Hogeschool van Amsterdam

Gezocht: Docent van het Jaar 2018!

15 feb 2018 16:22 | Faculteit Gezondheid

Heeft u een enorme passie voor uw vak? Probeert u altijd het beste in studenten naar boven te halen? Beschikt u over activerende didactische vaardigheden? Misschien wordt u wel de HvA Docent van het Jaar 2018! Van 12 tot en met 16 februari kunnen studenten stemmen op hun favoriete docent.

Voor het negende jaar op rij organiseren de ASVA studentenunie en de Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) de HvA Docent van het Jaar-verkiezing. Iedere student heeft baat bij goed onderwijs, u speelt hier een belangrijke rol in. Tijdens de Docent van het Jaar-verkiezing wordt goed docentschap onder de aandacht gebracht en wordt u, als docent, in het zonnetje gezet.

Van 12 tot en met 16 februari kunnen studenten stemmen op hun favoriete docent: www.hva.nl/docentvanhetjaar. Per faculteit worden daarna de winnaars bekend gemaakt. Een studentenjury bezoekt vervolgens colleges van de faculteitswinnaars. Deze jury bepaalt wie de HvA Docent van het Jaar 2018 wordt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de onderwijsconferentie op 12 april.

De Docent van het Jaar verkiezing is de uitgelegen kans om aandacht te vragen voor kwalitatief goed onderwijs. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar docentvanhetjaarhva@asva.nl