Hogeschool van Amsterdam

Aan het woord

Testimonial

Roos

'Het was erg leuk en interessant om met apparatuur te werken waarmee in de mediawereld ook gewerkt wordt'

In het eerste jaar was ik erg enthousiast over het project waar we als projectgroep een televisieformat moesten bedenken voor Zapp.

Roos Freije - Derdejaarsstudent Media, Informatie en Communicatie

‘Al sinds de onderbouw op de middelbare school ben ik erg geïnteresseerd in media en met name in het medium televisie. Via internet stuitte ik op de studie MIC. Na een open dag en een meeloopdag te hebben bezocht wist ik zeker dat dit de perfecte studie voor mij was. Tot op heden heb ik geen spijt van deze beslissing. 

Het eerste jaar was zeer globaal en breed waardoor ik een goed beeld kon vormen van de specialisaties die in het tweede jaar gekozen kunnen worden. In het eerste jaar was ik erg enthousiast over het project waar we als projectgroep een televisieformat moesten bedenken voor Zapp. Het was dan ook geen verassing dat ik in het tweede jaar de specialisatie ‘Audiovisuele Producties’ koos. In deze specialisatie moesten we een televisie- en een radioformat bedenken en vervolgens mochten we dit uitvoeren in de televisie- en radiostudio in de kelder. Het was erg leuk en interessant om met apparatuur te werken waarmee in de mediawereld ook gewerkt wordt.’