NH Radio zendt reportages mediastudenten HvA uit

8 apr 2019 16:10 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

De regionale radiozender NH Radio zendt in de week van 13 mei iedere dag een reportage uit van mediastudenten die deelnemen aan het radioproject Campus Urban Radio.

De bijna 200 tweedejaars studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben van 1 tot en met 12 april hun redactietafel staan in bijna alle buurtvestigingen van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA). Vandaar trekken de studenten de wijken van Amsterdam in voor het maken van radioreportages. Dit varieert van overlast van Airbnb-toeristen in het centrum, een winkel die sluit wegens een muizenplaag in Slotermeer tot een fietsenmaker die al 40 jaar de banden van de buurtbewoners plakt in Oost.

NH radio-presentatoren Jeanne Kooijmans en Bart Slim kiezen de vijf beste reportages uit.

Van 13 tot en met 17 mei zal in De Ochtendshow van NH Radio iedere dag een reportage te horen zijn. Ook zullen de presentatoren telkens de maker uitnodigen om erover te vertellen.

Alle reportages die tijdens het radioproject worden gemaakt zijn van 4 tot en met 12 april overdag te horen via de eigen internetzender van de Hogeschool van Amsterdam: Campuscreators.nl

Meer informatie:

Rob van Burik,