Informatiebijeenkomst HBO-ICT deeltijd

Leerroutes: Business IT & Management | Cyber Security | Software Engineering

Voorlichtingsevenement

Ben je werkzaam (geweest) in het ICT-vakgebied en wil je graag doorgroeien naar een andere of hogere functie? Of ben je juist werkzaam in een heel ander vakgebied, maar heb je ontdekt dat jouw passie bij de IT ligt? Dan is deeltijdopleiding HBO-ICT van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) voor jou de juiste opleiding. Maak kennis met HBO-ICT deeltijd tijdens onze extra informatiebijeenkomst op dinsdagavond 18 juni 2019!

Tijdens de informatiebijeenkomst zoomen we in op de inhoud en mogelijkheden van HBO-ICT deeltijd en haar drie leerroutes Business IT & Management, Cyber Security (voorheen System and Network Engineering) en Software Engineering. Je kunt een algemene voorlichting volgen over de opleiding en in gesprek gaan met docenten en studenten over jouw studieplannen en competenties. Dit kan zowel in een groep als privé.

Algemene presentatie (ieder uur)

18.15 - 18.45 | 19.15 - 19.45 | 20.15 - 20.45

Doorlopende gesprekken met docenten en studenten

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 29 mei 2019