UNLOCKED 2019

Kom binnen bij je favoriete merken en merkmakers

Evenement

Amsterdam is een merkenmekka. Van toffe startups tot wereldwijde lovebrands: je vindt ze allemaal in onze hoofdstad. Amsterdam is een plek waar merken graag willen zijn én gemaakt worden.

Ontdek tijdens Unlocked 2019 op 20 maart of jij het in je hebt om mee te bouwen aan zo’n merk.

Binnen bij je favo Amsterdamse merken & merkmakers. Creatieve denkers en doeners. Nieuwsgierige mensen die het leuk vinden te ontdekken wat de doelgroep van een merk beweegt. En in staat zijn een merkverhaal neer te zetten. Met een relevante boodschap of ervaring die de juiste mensen bereikt en verbindt.

Maar ja, hoe weet je nu of jij het in je hebt om merkmaker te worden. Of hoe het er achter de schermen aan toe gaat, bij een merk of bedrijf dat ze ontwikkelt? Dit is waar de opleiding Communicatie van de HvA jou bij helpt. Voor toekomstige communicatiestudenten openen wij op woensdag 20 maart de deuren van een aantal topmerken in Amsterdam.

Vragen? Mail ze naar unlockedcommunicatie@hva.nl

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 13 maart 2019