LabFest

Evenement

Na een succesvolle eerste editie van het LabFest, wordt op 21 juni een nieuw LabFest georganiseerd.

Labfest 21 juni

Tijdens deze tweede editie van LabFest presenteren labs en minoren de eindresultaten van hun projecten. Kom kijken en ontmoet de studenten, docenten, onderzoekers, bedrijven en organisaties die met elkaar in de projecten samengewerkt hebben.

Aanmelden kan hier tot 16 juni a.s.

Het LabFest is een initiatief van ACIN (Amsterdam Creative Industries Netword). Kijk voor meer info op www.amsterdamcreativeindustries.com.

--------------------------------

After a successful first edition of the LabFest, we are happy to invite you to the next LabFest, June 21st 2017.

During this second edition of LabFest, ACIN-labs and minors present the end result of their interdisciplinary projects. Join our LabFest and meet the students, teachers, researchers and companies who worked together on the projects. You can register here, until June 16th.

LabFest is an initiative of ACIN (Amsterdam Creative Industries Network). More info on www.amsterdamcreativeindustries.com.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 6 juni 2017