Mobile Development (5 maanden)

Cursus

De ICT-cursus Mobile Development van de Hogeschool van Amsterdam is geschikt voor professionals die de stap richting Mobile Development willen maken.

6 februari 2018 en 4 september 2018

Aanmelddeadline

29 januari 2018 (feb. start) en 27 augustus 2018 (sept. start)

1 semester (5 maanden)

Collegedagen

Maandag en donderdag van 18.30 - 22.00 uur

Theo Thijssenhuis, Wibautstraat 2-4, Amsterdam

Tijdsbesteding (naast colleges)

12 tot 16 uur per week

Gelijk aan de helft van het instellingscollegegeld (ca. €4.000)

Certificaat

Hbo-certificaat Mobile Development van de HvA

Minimaal mbo-4, havo of vwo en een toelatingsgesprek.

Onderdeel van

De deeltijdopleiding HBO-ICT

Doelgroep

De cursus Mobile Development van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) is geschikt voor professionals die de stap richting Mobile Development willen maken. Enige programmeervaardigheid in Java is een vereiste.

Inhoud cursus

De cursus Mobile Development start met een project waarin je met gangbare technologieën een mobiele applicatie uitwerkt, van ontwerp en realisatie tot en met het testen. Daarnaast ga je aan de slag met de onderwerpen mobile design and prototyping en mobile application development. In het tweede gedeelte van het semester komen mobile infrastructure and security en trends en ontwikkelingen aan de orde.

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om een mobiele applicatie te ontwikkelen, rekening houdend met infrastructuur, gebruikswensen en security.

Een uitgebreide beschrijving van de cursusmodules vind je in de studiegids.

Voor toelating tot deze cursus moet je minimaal in het bezit zijn van een mbo-4-diploma, havo-diploma of een vwo-diploma.

Ook vragen we om een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar je capaciteiten om de cursus te kunnen volgen en naar de bruikbaarheid van de cursus voor jou. Na het intakegesprek wordt je aanmelding definitief.

Na succesvolle afronding van de cursus Mobile Development krijg je het hbo-certificaat Mobile Development van de Hogeschool van Amsterdam.

Het Theo Thijssenhuis (op de Amstelcampus) is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Metrohalte Weesperplein, uitgang Mauritskade.

Op de Amstelcampus zijn twee openbare (auto) parkeergarages (Q-Park Centrum Oost Amstelcampus en Q-Park Weesperplein Amstelcampus). Het parkeertarief is hetzelfde als op straatniveau, € 4,00 per uur. Bekijk de plattegrond.

Aanmelddeadline

De cursus Business Intelligence wordt twee keer per jaar aangeboden: in februari en september. Ben je geïnteresseerd in deze cursus en wil je per 6 februari 2018 starten? Meld je dan uiterlijk op 29 januari 2018 aan via de aanmeldbutton. Wil je graag per 4 september 2018 starten, meld je dan uiterlijk op 27 augustus 2018 aan.

Weet je nog niet zeker of deze cursus iets voor jou is? Vraag een kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kan zowel telefonisch als persoonlijk.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 29 september 2017