Business Applications Design (5 maanden)

Cursus

De ICT-cursus Business Applications Design van de Hogeschool van Amsterdam draait om het gehele software ontwikkelproces: ontwikkeling, beheer en organisatie.

6 februari 2018

Aanmelddeadline

29 januari 2018

1 semester (5 maanden)

Collegedagen

Maandag en donderdag van 18.30 - 22.00 uur

Theo Thijssenhuis, Wibautstraat 2-4, Amsterdam

Tijdsbesteding (naast colleges)

12 tot 16 uur per week

Gelijk aan de helft van het jaarlijkse instellingscollegegeld (ca. €4.000)

Certificaat Hbo-certificaat Business Applications Design van de HvA

Minimaal mbo-4, havo of vwo en een toelatingsgesprek

Onderdeel van

De deeltijdopleiding HBO-ICT

Doelgroep

De cursus Business Applications Design van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) is geschikt voor professionals die gebruikmaken van business processen om het functionele ontwerp van een applicatie te ontwikkelen.

Inhoud cursus

De cursus Business Applications Design draait om het gehele software ontwikkelproces: ontwikkeling, beheer en organisatie.

Tijdens de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

• Business requirements
  • Functioneel design
  • Functioneel beheer
  • Project management

Een uitgebreide beschrijving van de cursusmodules vind je in de studiegids.

Voor toelating tot deze cursus moet je minimaal in het bezit zijn van een mbo-4-diploma, havo-diploma of een vwo-diploma.

Ook vragen we om een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar je capaciteiten om de cursus te kunnen volgen en naar de bruikbaarheid van de cursus voor jou. Na het intakegesprek kun je je aanmelden voor de cursus.

Na succesvolle afronding van de cursus Business Applications Design krijg je het hbo-certificaat Business Applications Design van de Hogeschool van Amsterdam.

Het Theo Thijssenhuis (op de Amstelcampus) is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Metrohalte Weesperplein, uitgang Mauritskade.

Op de Amstelcampus zijn twee openbare (auto) parkeergarages (Q-Park Centrum Oost Amstelcampus en Q-Park Weesperplein Amstelcampus). Het parkeertarief is hetzelfde als op straatniveau, € 4,00 per uur. Bekijk de plattegrond

Aanmelddeadline

De cursus Business Applications Design wordt een keer per jaar aangeboden in februari. Ben je geïnteresseerd in deze cursus en wil je per 6 februari 2018 starten? Meld je dan uiterlijk op 29 januari 2018 aan via de aanmeldbutton.

Weet je nog niet zeker of deze cursus iets voor jou is? Vraag een kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kan zowel telefonisch als persoonlijk.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 1 augustus 2017