FBSV eert coryfeeën met Wall of Fame

19 apr 2018 15:39 | Faculteit Bewegen, Sport en Voeding

Bij FBSV hangen steeds meer foto’s aan de muur. Portretten van bekende coaches, sporters, docenten en wetenschappers. Denk aan Louis van Gaal, Gerard Kemkers of Gerard van Lent. Met de Wall of Fame eert FBSV succesvolle oud-studenten en docenten van onze opleidingen. De faculteit wil met deze Wall of Fame haar coryfeeën eren en huidige studenten laten zien welke mogelijkheden zij hebben na hun opleiding.

Personen die zijn opgenomen in de Wall of Fame komen daarna vaak hun verhaal vertellen op de faculteit. Dit zorgt voor een waardevolle en vooral persoonlijke uitwisseling van kennis en ervaring met onze studenten. De Wall of Fame startte in 2015 en telt inmiddels 25 portretten. Een speciale commissie selecteert de kandidaten. Onlangs voegde de commissie portretten toe van Louis van Gaal (excellente coach),  Willem van Mechelen en Han Kemper (excellente wetenschappers), Dick Dortmundt (excellente praktijkbeoefenaar) en Jan Stekelenburg (excellente oud-student media).

Categorieën Wall of Fame

• Excellente sporters, coaches, begeleiders op het gebied van sport, management en voeding.
  • Excellente wetenschappers op het gebied van LO, sport, bewegen, voeding en management.
  • Excellente praktijkbeoefenaars op het gebied van de LO, sport, bewegen, voeding en management.
  • Excellente oud-studenten en/of docenten van FBSV op het gebied van media, politiek en entertainment.

Nieuwe kandidaten

Weet jij een geschikte kandidaat voor de Wall of Fame? Neem contact op met Jeroen Laan van de selectiecommissie.