Hogeschool van Amsterdam

Deeltijd bacheloropleidingen

Faculteit Business en Economie

Investeren in uw toekomst en een nieuwe professionele weg in slaan? Uw positie op de arbeidsmarkt versterken? Schrijf u in voor een economische deeltijdopleiding en start in september of februari.

Waarom in deeltijd studeren?

Met een praktijkgerichte deeltijdstudie investeert u in uw toekomst en vergroot u uw waarde voor een organisatie. Vakkundige docenten uit het bedrijfsleven brengen u de kennis en vaardigheden bij die u direct in uw werk kunt toepassen. Daarmee werkt u ook aan uw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

De economische deeltijd bacheloropleidingen

De HvA heeft vier beroepsgerichte economische deeltijdstudies op bachelorniveau. Wilt u meer weten over één van deze deeltijd bachelorstudies? Klik dan op één van de onderstaande deeltijdopleidingen en schrijf u in.

De vier deeltijdopleidingen kenmerken zich door flexibiliteit en een modulair opgebouwd programma, waardoor studenten hun eigen ontwikkelpad kunnen samenstellen. Dit leren vindt niet alleen in een formele opleidingsomgeving plaats, maar juist in continue interactie met de eigen leer/werkplek binnen organisaties.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 18 september 2017