Alumnivereniging HRM in oprichting

5 jul 2017 15:28 | Faculteit Business en Economie

De eerste stappen worden gezet voor de oprichting van een alumnivereniging voor de opleiding HRM. Het plan is om nog voor het einde van 2017 een bestuur samen te stellen van alumni, dat samen met de opleiding HRM de alumni-activiteiten gaat oppakken en uitbouwen.

Wat kan de op te richten HRM-alumnivereniging voor jou betekenen? We organiseren elk studiejaar een event voor alumni (zoals afgelopen november een Onderzoek- en Praktijk Inspiratiedag in samenwerking met Kessels & Smit), we brengen baanzoekers en -aanbieders met elkaar in contact (meld je aan bij Vacatures HRM HvA op Facebook), we hosten reünies van jaargenoten die elkaar weer eens willen zien (wanneer is eigenlijk de reünie voor jouw jaar?). We organiseren dit alles met plezier vanuit de opleiding. Een volgende stap in het verstevigen van de relatie met onze alumni is de oprichting van een alumnivereniging. Daartoe worden de eerste voorbereidingen getroffen. Het plan is om nog voor het einde van 2017 een bestuur samen te stellen van alumni, dat samen met de opleiding de alumni-activiteiten gaat oppakken en uitbouwen. We houden je op de hoogte van de vorderingen.