Hogeschool van Amsterdam

Bedrijven en instellingen

Draagt u de ontwikkeling van uw medewerkers een warm hart toe? Of bent u op zoek naar samenwerking tussen onderzoek en onderwijs?

Met de ontwikkelde ‘op maat’ en in-company opleidingsmogelijkheden is de faculteit Business en Economie een vanzelfsprekende businesspartner, die werknemers opleidt tot inhoudelijk en persoonlijk sterke professionals met toegevoegde waarde voor uw bedrijf of instelling.

Ook ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel zoals blijkt uit het succes van het Amsterdam Center voor Entrepreneurship (ACE), waar ambitieuze en ondernemende studenten gelegenheid krijgen om in hun eigen onderneming af te studeren.

Tegelijkertijd zijn er samenwerkingsmogelijkheden te over op het gebied van onderzoek, praktijkcases, gastcolleges, afstuderen of stages. Ter illustratie, uw bedrijf of instelling krijgt automatisch toegang tot ons buitenlandse relatienetwerk, bestaande uit meer dan 100 internationale hogescholen en universiteiten, waarmee onze faculteit intensief contact onderhoudt en regelmatig uitbreidt.

kjk
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 26 september 2017