Hogeschool van Amsterdam

Bedrijven en instellingen

Wij hebben onderwijs hoog in het vaandel staan en bieden actueel en op de praktijk afgestemd onderwijs. Samenwerken is vanzelfsprekend en daar hebben wij het bedrijfleven hard bij nodig. Waaruit blijkt onze samenwerking?

Wij werken nauw samen met het succesvolle Amsterdam Center voor Entrepreneurship (ACE). ACE biedt ambitieuze en ondernemende studenten gelegenheid tot afstuderen in hun eigen onderneming.

The Young Talent Factory (YTF) is een ambitieuze startup op de Amstelcampus achter onze locatie Wibauthuis. Zij brengen studenten en organisaties met elkaar in contact en zijn specialist in personal en employer branding. De HvA en YTF geloven in co-creatie waar studenten en bedrijven elkaar vinden.

Wat bieden wij u?

Met de ontwikkelde ‘op maat’ en in-company opleidingsmogelijkheden is de faculteit Business en Economie een vanzelfsprekende businesspartner, die werknemers opleidt tot inhoudelijk en persoonlijk sterke professionals met toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Tegelijkertijd zijn er samenwerkingsmogelijkheden te over op het gebied van onderzoek, praktijkcases, gastcolleges, afstuderen of stages. Uw bedrijf lift automatisch mee in ons buitenlandse relatienetwerk, bestaande uit meer dan 100 internationale hogescholen en universiteiten, waarmee onze faculteit intensief contact onderhoudt en studenten uitwisselt.

kjk
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 16 mei 2018