Wikkelhuis: Startup pitstop

8 apr 2016 12:08 | Afdeling Communicatie

Ondernemend idee uitwerken, geïnspireerd worden door ondernemende studenten of discussiëren over de ondernemende universiteit? Kom naar ons Wikkelhuis!

In het wikkelhuisje van HvA/ACE ben je welkom met ondernemende concepten. De aanwezige docenten en studenten zullen je helpen om je concept naar een hoger niveau te tillen.

Tevens zullen er hier ontbijt-, lunch- en dinersessies georganiseerd worden rondom inspirerende ondernemers en thema’s. Studenten ondernemers showen hun prototypes en bieden hun producten te koop aan.

Wil je even bijtanken en geïnspireerd worden? Kom even buurten bij ons Wikkelhuis!

Even sparren met mensen die verder kijken dan hun neus lang is? Geïnspireerd worden door gekke verhalen en leuke producten? Het wikkelhuis van de startup piststop is de place to be. Komt dat zien, komt dat zien…

Evaluatie Startup Pitstop

Website Wikkelhouse - a house for you